SAMENWERKEN TOT IN DETAIL Logo Broek projectbegeleiding & advies Logo Broek projectbegeleiding & advies Logo Broek projectbegeleiding & advies Logo Broek projectbegeleiding & advies
 

Leveranciers

Monier B.V.
Behoort tot de marktleiders op het gebied van dakproducten Dakpannen, hulpstukken, daksysteemcomponenten en geisoleerde Dakplaten

Lander B.V.
Uitgegroeid tot de nummer één in Nederland op het gebied van keramische en aluminium gevelsystemen en bijzonder gewaardeerd met haar unieke programma keramische dakpannen.

Nelskamp
Heeft een uitgebreid assortiment modellen en kleuren met een passend aanbod hulpstukken, waarvan er zelfs een aantal op maat worden gemaakt.

Kingspan Unidek B.V.
Leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort.

Topvorm Prefab b.v.
Gespecialiseerd in het ontwerpen, tekenen, produceren  en just in time leveren van prefab daken en dakkapellen.

Partners & opdrachtgevers

Anco Holland B.V.
Dakdekkers- en Timmerbedrijf houdt zich bezig met het hellende Bouwdeel Dak en werkt aan zowel grootschalige als kleinere dakwerken.

DLE Dakwerken B.V.
Is een jong maar ervaren en gespecialiseerd bedrijf in het verwerken van dakpannen.

Stebru Bouw B.V.
De integrale benadering van de bouwopdracht is kenmerkend voor de werkwijze van Stebru. Voor ieder project is daarmee de grootste winst te behalen, financieel én kwalitatief.

Muller Bouw B.V.
Muller Bouw is als kwalitatief hoogwaardig bouwbedrijf actief in woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling. Renovatie en onderhoud zijn ondergebracht in Muller Bouwservice.

Bouwbedrijf Berghege B.V.
De waarden van een familiebedrijf horen bij ons en zijn onveranderd voelbaar. Hoge betrokkenheid en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Korte lijnen en stevige beslissingskracht. Dat kenmerkt Berghege.

Dakdomein b.v.
Onze leverancier voor alle daktoebehoren. Dakdomein levert alle voorkomende materialen die benodigd zijn voor het aanbrengen van een hellend dak!

Redon Bouw B.V.
Redon Bouw werkt volgens een uniek bouwconcept. Met een no-nonsens insteek, doorspekt met een ontoombare energie en vakmanschap is Redon Bouw geheel anders dan welk bouwbedrijf ook. Vooral het meedenken en bedenken van onderscheidende oplossingen is één van de kenmerken die Redon Bouw onderscheiden.

Van Oort Bouw en Onderhoud b.v.
Wij van van Oort bouw en onderhoud vinden het uiterst belangrijk dat de klant te spreken is over het werk dat wij leveren. Geen wens is ons te gek, we zien alles als een uitdaging. 

Rien Weijers Dakwerken B.V.
Rien Weijers Dakwerken B.V. biedt een ‘all-in-one’ concept op het gebied van daken voor elk type klant. Dit concept bevat een efficiënte en transparante totaaloplossing voor de diverse onderdelen van een dak waarbij optimale waarde en comfort van de betreffende woning of pand centraal staan.


Contact

Julianastraat 21
5351 AL Berghem
tel. 06 53450363

Rabobank 1663.44.761
Btw NL824120681B01

KvK Eindhoven 57848351